Részecskeszűrő kiégetés

A részecskeszűrő cseréje rettentően magas költség. Nagyon mélyen a zsebünkbe kell nyúlni

A részecskeszűrő regenerálja önmagát. Ötletek a Szűrőrészecske részecskeszűrő blogon. De ehhez intenzívebb fordulatszámon kell kocsikázni több ideig. A regenerálódás folyamata elkezdődik, a előforduló korom kiég. A részecskeszűrő baja döntően 160 ezer kilométer körül mutatkozik meg. Ez nagyrészt a jármű használatbavételétől függ. Akik kiváltképp városban használják, gyorsabban találkoznak a nehézséggel.

Hibás cserélni vagy tisztítani kell. Előbbi nagyon borsos kiadás, amíg utóbbi olcsó trükk. Régebbi gépkocsi vásárlása előtt sajnos nem tesztelhető le a részecskeszűrő adalék állapota. Sajnálatos módon tömérdek alkalommal a részecskeszűrő adalék el van tömődve, de még a check lámpa nem jelzi. A részecskeszűrő adalék állapota nem vizsgálható át szerelés nélkül.

Részecskeszűrő kiégetés
Részecskeszűrő kiégetés

Kipufogó Szűrőrészecske - A részecskeszűrő árak kitisztítja önmagát. Csakhogy ehhez intenzívebb fordulatszámon kell autózni huzamosabb ideig. A regenerálódás folyamata beindul, a meglévő szennyeződés elég. A részecskeszűrő árak gondja nagy általánosságban 160 ezer kilométer körül bukkan elő. Ez nagyrészt a személygépkocsi használatbavételétől függ. Akik kimondottan rövid utakon használják, korábban találkoznak a nehézséggel.

Szűrőrészecske Hengerfej: Nagyon sokan nincsenek tudatában tudják, hogy a dízel gépjárművek szereltek. Egy szuper részecskeszűrő tisztítás a korom 90 százalékát képes magába ejteni. A részecskeszűrő tisztítás feladata az, hogy akadályozza a környezetroncsoló szemcsék szabadon távozását.

Régi személygépkocsi vásárlása előtt sajnos nem vizsgálható át a részecskeszűrő kiiktatás állapota. Sajnos számos alkalommal a részecskeszűrő kiiktatás el van tömődve, de még a check lámpa nem világít. A részecskeszűrő kiiktatás állapota nem tesztelhető le leszerelés nélkül. A Szűrőrészecske részecskeszűrő kiiktatás honlapján fedezhető fel még több tanulmány. Az elromlott korrigálni vagy kitisztíttatni kell. Előbbi rettentően magas költségű, amíg utóbbi pénztárcabarát módszer.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2019-11-22 13:43