Vezeték nélküli IP kamera rendszerek

IP kamera rendszerek webes és mobiltelefonos hozzáféréssel

A high-tech technológiának köszönhetően akár 4 MP felbontást is tudunk produkálni megvehető és baráti áron. Az IP kamera őrködő rendszere rendelkezik automatikus mozgásérzékelő szereppel, amit időrendi sorrendben megjelenít és rögzít a háttértárolóra. Javaslatok az Őrködő IP kamera honlapon. Az IP kamera rendszerek az alapos előkészítésnek köszönhetően elenyésző műszaki érzékkel, komolyabb tudás hiányában is sürgősen házilag is telepíthetőek.

IP kamera rendszerek netes és telefonos hozzáféréssel. Az Őrködő weboldalon megoldást kapunk házunk megóvására és a magunknak létfontosságúnak tudott javak állandó megfigyelés alatt tartására IP kamera rendszerrel. Az IP kamera rendszerek már nem csakis a vállalkozások számára elérhetőek, mint tizenöt évvel régebben, hanem egyszerű emberek részére is.

Az okostelefonos applikáció segítségével mobiljáról egy kattintással megnézheti az IP kamera távoli vetítést. Valamint a PC böngészőjéből is megnézheti azokat. A rögzítő kapacitásától és a mozgási esetek sűrűségétől függően akár több heti vagy hónapnyi IP kamera felvételeket is tudunk felvenni a digitális videó rekorder jóvoltából. Nem marad felügyelet nélkül otthona nyaraláskor sem. Tudniillik azt a távoli elérés alkalmazásával weben keresztül is nézheti az IP kamera adásán keresztül.

Forrás: orkodo.hu, 2018-11-28 19:28