Van egy különös online rádió

Sok felkapott zene egy különös online rádióban

Roppantul dicséretes, hogy az online rádióban húsz munkatárs dolgozik önkéntesként. Az online rádió kollégáinak többsége látás- és mozgás sérült, akik együtt készítenek műsorokat egészséges munkatársakkal.

Az online rádió közösségének meghatározó, hogy az emberiség többi rétege alaposabban megismerje mozgássérült embertársát. Tudásbázis a Lépés Rádió online rádió weblapon. Meghatározó célja a népszerű online rádiónak, hogy lehetőséget biztosítsanak a fogyatékkal élő embereknek, akik mellesleg nem tudják megmutatni tehetségüket. Aki ennek az online rádiónak az adásait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen beszél nem tud járni. Ettől függetlenül a kifejező készsége abszolút ugyanolyan, mint ép munkatársainak.

Ma már sok helyen fordul elő érzékenyítő program. Amelyet acélból hoznak létre alapítványok, hogy az egészséges társadalom kellően megismerhesse a sérült egyének világát. Ebben partner a kivételes online rádió. Sajnos hazánkban még mindig nagyon sok ember távolságot tart. Kerüli a fogyatékkal élő egyéneket és aligha tudja elképzelni, hogyan tud valaki látássérülten műsort készíteni az online rádióban.

Forrás: lepesradio.hu, 2018-11-11 11:13