Részecskeszűrő csere

Gondoljunk a részecskeszűrő eltömődésére, ha a személygépkocsi üzemanyag fogyasztása megnőtt míg a teljesítménye igencsak lecsökkent

Sok rémes hír terjeng a részecskeszűrővel kapcsolatosan, hiszen a kijavítás ára nagyon sok. A részecskeszűrő cseréje nagyon drága költség. Rendkívül mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. A minőségi részecskeszűrő költsége több százezer Ft.

A részecskeszűrő gondja legtöbbször 160 ezer kilométer körül bukkan elő. A Szűrőrészecske részecskeszűrő weboldalán található tanács. Ez leginkább a kocsi igénybevételétől függő. Akik kifejezetten kis távokon használják, hamarabb szembesülnek a nehézséggel. A részecskeszűrő regenerálja magát. Azonban ehhez nagyobb fordulatszámon kell vezetni huzamosabb ideig. A regenerálódás menete beindul, a részecskeszűrőben lévő korom elég.

Használt gépjármű vétele előtt sajnos nem vizsgálható meg a részecskeszűrő állapota. Sajnálatos módon számos alkalommal a részecskeszűrő el van tömődve, de még a kontroll lámpa nem jelzi. A részecskeszűrő állapota nem vizsgálható át leszerelés nélkül. A működésképtelen részecskeszűrőt korrigálni vagy kitisztíttatni kell. Előbbi nagyon magas kiadás, míg utóbbi kedvezményes árú eljárás.

 

Lenyűgöző dekoráció bérlés honlap ittLenyűgöző dekoráció bérlés honlap itt
Olcsó nyomtatási szolgáltatások