Ágyneműhuzat termékek

A természetes anyagú ágyneműhuzat rajongóira is ügyeltek a gyártó cégek

A békés alvás kiemelkedő kelléke egy selymes ágyneműhuzat. Ha nem csak egy szeretne, hanem saját magára szabottan a vágyaira kifejlesztett , kiváló helyen jár náluk. Ágyneműhuzat választék között megtalálható Billerbeck bőséges tapasztalattal rendelkező márka képviselője.

Az ágyneműhuzat technológia vadiúj találmánya, hogy a poliészter szálat egy hőt megtartó géllel töltik fel. Mely szabályozza testünk hőmérsékletét. Fagyos napokon melegséges érzést nyújt, nyári forróságban finom hűs érzést jelent. Az Otthonkomfort ágyneműhuzat weblapján olvasható több tanulmány. A naturális anyagú ágyneműhuzat szerelmeseire is gondoltak a gyártók. A műszálgolyós töltetet beborító fedőanyagot kiváló minőségű pamutból alkotják. Bőrünk csakis természetes anyagokkal kapcsolódik.

Műszálas töltetű ágyneműhuzat széles körben ismert. Ugyanis a fejlesztés folyamán ráébredtek a gyártók, hogy az üreges poliészter szál kiemelkedő hővezetési attribútummal rendelkezik. Könnyű, a test hőmérsékletét pillanatok alatt átveszi. Előszeretettel használják sportfelszerelésben is. Ágyneműhuzat hírekért kattintson ide.

Forrás: otthonkomfort.hu, 2018-07-19 18:22