Wifi IP kamera rendszerek

Az IP kamera rendszerek már nem csakis a cégek részére elérhetőek, mint 15 évvel korábban

Az Őrködő honlapon megoldást kapunk otthonunk megóvására és a magunknak fontosnak tudott értékek szüntelen felügyelet alatt tartására IP kamera rendszerrel. IP kamera rendszerek netes és érintőképernyős eléréssel. Az IP kamera rendszerek már nem csakis a cégek részére elérhetőek, mint tíz évvel korábban, hanem magánszemélyek számára is.

A sötétségben osonó betörőket is lencsevégre kaphatjuk. az IP kamera beépített éjjellátó inframegvilágítóknak köszönhetően. Az IP kamera őrködő rendszer minden egyes nap huszonnégy órájában éberen őrködik eszközeink felett, ezáltal Ön gond nélkül végezheti mindennapi elfoglaltságait.

Az érintőképernyős applikáció segítségével érintőképernyős telefonjáról egy koppintással megvizsgálhatja az IP kamera távol levő vetítést. Továbbá a netbook böngészőjének ablakából is megnézheti azt. Az Őrködő IP kamera weblapján található több trükk. A merevlemez kapacitásától és a mozgási események gyakoriságától függően akár több heti vagy hónapnyi IP kamera felvételeket is tudunk felvenni a digitális videó rekorder készülék által. Nem marad megfigyelés nélkül lakása utazáskor sem. Merthogy azt a távol levő hozzáférés alkalmazásával interneten keresztül is láthatja az IP kamera adásán keresztül.

Forrás: orkodo.hu, 2018-04-03 21:48