Kültéri IP kamera teszt

Az IP kamera rendszerek már nem csak a vállalkozások részére hozzáférhetőek, mint tíz-tizenöt évvel régebben

A sötétségben lopakodó tolvajokat is elkaphatjuk. az IP kamera beépített éjjellátó inframegvilágítóknak hála. Az IP kamera biztonsági rendszer a nap 24 órájában éberen őrködik berendezéseink felett, így Ön nyugodtan folytathatja megszokott elfoglaltságait.

A korszerű technikának hála akár 4 MP felbontást is képesek alkotni elérhető és baráti költséggel. Az IP kamera rendszerek az alapos előkészítésnek köszönhetően csekély műszaki tehetséggel, komolyabb tájékozottság hiányában is nagyon gyorsan házilag is felszerelhetőek. Az IP kamera megfigyelő rendszere rendelkezik beépített mozgásérzékelő szereppel, amit időbeli sorrendben kilistáz és dokumentál a háttértárolóra.

A mobilos alkalmazás segítségével érintőképernyős telefonjáról egy koppintással megvizsgálhatja az IP kamera távol levő képet. Valamint a laptop böngészőjének ablakából is megtekintheti azt. A rögzítő tárhelyétől és a mozgási esetek sűrűségétől függően akár több napi vagy havi IP kamera rögzített anyagokat is tudunk tárolni a modern videó rekorder készülék segítségével. Nem marad felügyelet nélkül bútora nyaraláskor sem. Tanácsok az Őrködő IP kamera weblapon. Hisz azt a távol levő elérés alkalmazásával interneten keresztül is láthatja az IP kamera adásán keresztül.

Forrás: orkodo.hu, 2017-12-23 20:13