Sikeres elektronikus értékesítés: a profi honlapkészítés trükkjei

Honlapkészítés után jön a valódi feladat. A kommunikáció sikerének tesztelése. Eredményes a weboldal, vagy csak viszi a pénzt?

Honlapkészítés - Egy remek weboldal akkor is profitot kelt, ha a vállalkozó éppen valami egészen más dologgal foglalkozik. A fogyasztókat határozottan motiválni kell vásárlásra - a honlapkészítés sohasem áll meg. Ilyen módon válik valódi üzletkötő gépezetté egy weboldal. Akár szabadidős tevékenységgel is töltheti idejét, mert a weboldal folyton hozza a bevételt. Ez a honlapkészítés valódi haszna. Ide tartozó tárgykörben rengeteg kiváló cikket olvashat Verdes János Honlapteszt blogján.

A mai rohanó, gyors korszakban az internetes eladás elengedhetetlen a célok eléréséhez. Honlapkészítést emiatt nem javasolt elkapkodni. Merthogy az eladás egyik hihetetlenül nagy bonyodalma, hogy tengernyi hirdetés éri a leendő vásárlót. Megfelelő célpiac kiválasztással a honlapkészítés győzelme kétségbevonhatatlan. A sikeres eladáshoz fel kell kutatni a potenciális vásárlókat és rá kell venni, hogy rászegezze a tekintetét a hirdetésre. Hiszen a leendő vásárló a figyelmének alig 10%-át használja. A Honlapteszt honlapkészítés honlapon látható javaslat.

Címkék: Honlapkészítés

Forrás: honlapteszt.hu, 2017-07-29 13:14